Verkoop van wasmachines, drogers, afwasmachines, gereedschappen, fietsen, grasmaaiers en nog veel meer

Veel topmerken

Breed Assortiment

De winkel van Koeleman Barchem omvat een breed assortiment met artikelen.  Bezoekers die  voor de eerste keer langskomen weten niet wat ze zien.

Doe-het-zelf artikelen, witgoed en klein huishoudelijke apparatuur, fietsen, tuin- en parkmachines

Deze artikelen zijn allemaal te koop in Barchem.

Fietsenverkoop

Ga naar de website van:
SitGo

Koeleman Barchem is Loekie dealer.

Wij nemen de tijd voor u.

U vindt hier de meest recente modellen van fietsen en E-bikes.

Hier wordt nog de tijd voor u genomen om de verschillen tussen de modellen uit te leggen. Uiteraard vindt er een meting plaats voor de juiste framehoogte.

Komt u gerust langs voor een vrijblijvende proefrit!

Sitgo

Als eerste dealer in Nederland zijn wij trots op dit Barchemse product. Ontwikkeld door de oudste startende ondernemers van Nederland de gebroeders Witteveen.

De Sitgo is in een standaard en een electrische uitvoering verkrijgbaar.  Dit vervoersmiddel is geschikt voor personen die niet meer kunnen of durven te fietsen, maar nog niet toe zijn aan een scootmobiel.

Iedereen rijdt er op

Electrische fietsen

Helemaal van deze tijd zijn de elektrische fietsen. Koeleman vertelt je er graag alles over.

E-bikes

Ze worden ook wel e-bikes genoemd en je vindt ze in veel verschillende uitvoeringen.

Witgoed & Huishoudelijke Apparaten

Ga naar de website van:
Bosch
Miele

In de winkel treft u alleen maar topmerken.

Witgoed


Met de keuze voor deze merken is er voor elk huishouden en budget wel een passende machine te vinden. Of het nu gaat om wassen, drogen, koelen, vriezen of afwassen u vindt er altijd een model tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Eigen bezorgservice

De eigen bezorgservice zorgt ervoor dat de door u aangeschafte machine bij u thuis op de juiste manier wordt geinstalleerd. Zelfs op zolder! Ook het inbouwen van keukenapparatuur wordt door ons verzorgd. Het afvoeren van de oude machine en het verpakkingsmateriaal behoort tot de standaard werkzaamheden.

Mocht uw machine (ongeacht het merk) een storing vertonen dan zal onze eigen reparatieservice u na afspraak bezoeken. Na het onderzoeken van de klacht zal er een prijsopgave worden gemaakt en kunt u beslissen of u tot reparatie overgaat of eventueel voor een nieuwe machine kiest.

NEFIT CV-ketels

Ook Centrale verwarming

CV-ketels van NEFIT

Wij leveren, plaatsen, onderhouden en repareren CV ketels. Voor storingen hebben we een 24 uurs dienst.
We zijn dealer van Nefit.

Nederlands meest vertrouwde merk HR-ketels

Naar NEFIT

Elektrische gereedschappen

Ook hier alleen maar topmerken

Elektrische gereedschappen

Koeleman Barchem verhuurt verschillende soorten handgereedschappen voor elke doe-het-zelver en de vakman. Dit gaat van metselgereedschap tot houtbewerkingsartikelen. Ook elektrisch gereedschap is in ruime mate op voorraad. De gevoerde merken zijn: Hikoki, Bosch, Metabo, DeWalt, Festo, Black & Decker, enz.

Ook onderhoud en reparatie

Deze gereedschappen worden niet alleen verkocht, maar ook onderhouden en indien nodig gerepareerd en volgens NEN 3140 gekeurd.

Interesse?

Maak een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Doe het Zelf

Ook Elektrische gereedschappen

Doe het Zelf +

De doe het zelf afdeling omvat (elektrische) gereedschappen, installatie materialen voor water aan- en afvoer en electra, verf en schildersbenodigdheden, tuingereedschap, meststoffen en bestrijdingsmiddelen.

Schroeven, moeren en spijkers per stuk

Het unieke is dat de schroeven, moeren en spijkers nog per stuk kunnen worden gekocht. De technisch opgeleide adviseur zal u helpen om uw probleem zo adequaat mogelijk op te lossen.

Tuin, park en bosbouw

Een ruime sortering

Tuin, park en bosbouw

In de winkel vindt u een ruime sortering land- en tuinbouwartikelen voor een perfecte verzorging van uw tuin en terras. De merken Gardena, Wolf en Hendrik Jan de Tuinman zijn ruimschoots aanwezig.

In de showroom

Onze showroom laat u een keur aan loop- en zitmaaiers, kettingzagen, grastrimmers, bladblazers, houtversnipperaars en heggenscharen zien.

Voor particulier en professional

Merken als Toro, Ego, Eliet,  Hikoki en Efco zijn ruim vertegenwoordigd. Wij bieden machines voor zowel de particulier als de professionele gebruiker.