NEEM CONTACT OP

Wie zijn wij

Over ons

Koeleman Barchem is een bedrijf gevestigd aan de Borculoseweg 3 te Barchem. In dit pand is al sinds 1900 een smederij met fietsenverkoop gevestigd.

De jaren 80

In de jaren 80 hebben Herman en Anneke Koeleman het bedrijf overgenomen van de Fam. Roekevisch. Vanaf 2002 werkt Jarno mee in de zaak.

Sinds het pensioen van Herman en Anneke in 2013, zorgen Jarno en zijn team voor een goede service voor witgoed en verwarming bij de mensen thuis en een prettige winkelbeleving in de winkel.

Een breed assortiment

Het assortiment is zeer breed te noemen. In de fietsenafdeling vindt u kinderfietsen, gewone fietsen en E-bikes, ATB’s en tandems. Er is ook een fietsverhuurafdeling .In de witgoedafdeling vindt u het actuele assortiment in wassen, drogen koelen, vriezen en koken. Zowel in vrijstaand als in inbouw. Ook kleine huishoudelijke apparaten zoals: stofzuigers, waterkokers en koffiezetters zijn ruim gesorteerd. Bij Bosch en Miele is Koeleman Exclusiv partner, de monteurs hebben dezelfde scholing als de fabrieksmonteurs. Slechts 100 bedrijven in Nederland zijn hiervoor gekwalificeerd!

Doe het zelf

Achterin de winkel is de doe-het-zelf afdeling met materiaal voor elektro en water- installaties. Bevestigingsmateriaal zoals spijkers, schroeven en pluggen zijn zelfs per stuk te koop! Verf en ijzerwaren, HG schoonmaakproducten, gereedschap voor in de werkplaats en in de tuin. En ga zo maar door.

Tuinmachines

Bij de tuinmachines vindt u machines op benzine, accu en elektra. De keuze is reuze. Laat u voorlichten welke machine in uw tuin het meest geschikt is.

Lees meer

Het team

Annet

In de winkel

In de winkel staat Annet. Deze creatieve duizendpoot heeft zich in korte tijd tot een witgoed expert ontwikkeld.

Ze vindt het erg leuk om in haar woonplaats Barchem te werken. 

Daarnaast heeft ze nog een eigen bedrijf in de bloemsierkunst. Haar grote hobby is paardensport.

Eddy

Servicedienst

Bij de servicedienst is Eddy de monteur al sinds 2003 in dienst bij Koeleman. Hij wordt jaarlijks  bij  Miele en Bosch bijgeschoold over de nieuwe huishoudelijke apparaten.

Ook CV ketels hebben voor hem geen geheimen. Als Nefit dealer worden alle opleidingen door Eddy gevolgd.

Eddy vindt het prettig bij de mensen over de vloer te komen en zet zich in om de storing die ze hebben, zo snel mogelijk te verhelpen.

In zijn vrije tijd maakt hij voor de hobby foto’s en wandelt met zijn hond graag door de natuur.

Thijmen

Technische man

Thijmen is onze technische man in de werkplaats, hij repareert fietsen en tuinmachines. Zijn studie is autotechnicus, in zijn vrije tijd heeft hij hobby aan het sleutelen aan zijn motor en auto.

Als enige in het bedrijf mag hij oom tegen onze monteur Eddy zeggen!

Chiel

Facilitair manager

Op de zaterdagen en in de vakanties komt Chiel het team versterken. Als Facilitair Manager zorgt hij ervoor dat het pand en de bedrijfswagens er netjes bij staan. 

Chiel volgt de opleiding mechatronica. In zijn vrije tijd is hij veel aan het sleutelen in de werkplaats thuis.

In de weekenden vind je hem ook op het voetbalveld of in de keet met zijn vrienden.

Jarno

Overal te vinden

Jarno is door het hele pand te vinden. In de winkel voor het adviseren van klanten. Op kantoor voor de planning, boekhouding en het bestellen van artikelen. Maar ook in de werkplaats voor het uitvoeren van reparaties.

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in de doe-het-zelf branche en in wit- en bruingoed winkels, is hij in 2002 in de VOF van zijn ouders gestapt.

De omgang met klanten en zorgen dat ze het juiste advies krijgen geeft hem de meeste voldoening.

In zijn vrije tijd is hij veel met muziek maken bezig en hij loopt survivalruns als sport.

Dan kun je bij ons terecht

Openingstijden

Ma t/m Vr: 8:30 tot 18:00
Za: 8:30 tot 17:00

Voor storingen die niet kunnen wachten kunt u altijd bellen naar 0573 - 441258.

Koeleman Service Center

Als u een storing te melden heeft, kunt u het storingformulier invullen of als het dringend is telefonisch contact opnemen.

Meld een storing

Ons adres:

0573 - 441258

Borculoseweg 3, 7244 AR Barchem

info@koeleman-barchem.nl