Vacature CV-monteur (part- of fulltime)

Ben jij een bekwame CV-monteur met een passie voor installatietechniek? Heb je ervaring in het oplossen van CV-storingen en ben je in staat om preventief onderhoud uit te voeren? Dan is de vacature voor CV-monteur bij Koeleman Barchem iets voor jou!

Koeleman Barchem begrijpt dat een CV-ketelstoring voor onze klanten betekent dat ze dreigen te eindigen met een koude douche of een koud huis. Daarom zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CV-monteur die in deze noodsituaties kan optreden als de redder in nood.

Verantwoordelijkheden:
Als CV-monteur bij Koeleman Barchem zul je regelmatig worden opgeroepen om CV-ketelstoringen te verhelpen. Je stapt in onze bedrijfswagen en gaat naar de klant om de oorzaak van de storing te onderzoeken. Je legt de klant duidelijk uit wat het probleem is en gaat vervolgens vakkundig aan de slag om de installatie zo snel mogelijk te repareren.

Maar het leukste is om storingen te voorkomen! Daarom voer je naast het oplossen van storingen ook periodiek onderhoud en inspecties uit. Tijdens deze controles ben je eerlijk tegenover de klant en geef je hen inzicht in de staat van hun installatie. Als je concludeert dat het beter is om een nieuwe ketel te installeren, bespreek je dit met de klant en licht je de mogelijke opties toe. Je deelt je bevindingen met de zaak en zorgt voor een nauwkeurige en correcte administratieve afhandeling.

Wat bieden wij:

  • Kans om kennis en vaardigheden uit te breiden en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.
  • Een dynamische werkomgeving.
  • Een aangename sfeer waarin teamwork, open communicatie en een goede werk-privébalans centraal staan.

Als CV-Monteur bij Koeleman Barchem ben je niet alleen een technicus, maar ook een ambassadeur voor ons bedrijf. We zorgen ervoor dat je de nodige ondersteuning en middelen hebt om je werk effectief uit te voeren en tegelijkertijd je professionele en persoonlijke doelen te bereiken.

Vereisten:

  • Een succesvol afgeronde relevante opleiding.
  • Ruime werkervaring met CV-ketels.
  • Het vermogen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen je vakgebied.
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat en rijbewijs B.
  • Zelfstandig, klantgericht, ordelijk en initiatiefrijk.
  • Passie voor installatietechniek.

Koeleman Barchem biedt een stimulerende werkomgeving en een competitief salaris. Als je gelooft dat je de vaardigheden en toewijding hebt om ons team te versterken, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wil jij deel uitmaken van ons team en de held zijn die klanten helpt bij het oplossen van hun CV-problemen? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar info@koeleman-barchem.nl onder vermelding van "Sollicitatie CV-Monteur". We kijken uit naar jouw sollicitatie!